Vandaag besteld, morgen lekker eten

Tijdelijk gratis bezorging

Over ons

Loqal Delivery gunt iedereen die maar een beetje levensgenieter is altijd makkelijke toegang tot echt lekkere en verse kwaliteitsproducten. We zouden vaker van het lekkere leven moeten genieten!

Loqal Delivery

Zowel voor dagelijkse boodschappen als voor speciale gelegenheden. Wij zorgen voor hoogwaardige kwaliteitsproducten van de beste lokale winkeliers. Zowel voor consumenten als voor zakelijke klanten (denk aan een complete en heerlijke bestelling voor de domibo). Op elk moment gemakkelijk (online) te bestellen en door efficiënte planning al de volgende dag, op elk moment, gegarandeerd vers geleverd. En door bij ons te bestellen, wordt de lokale winkelier ook nog eens gesteund.

We beloven

  1. De allerbeste en lekkerste lokale producten gemakkelijk besteld: luxe binnen handbereik, daar word je gewoon blij van.
  2. Wij doen er alles voor om de beste producten, altijd vers, de volgende dag te leveren. Daar staan we voor.
  3. Je kunt op ons rekenen, zo weet je wat je aan ons hebt. Hiermee maken we van elke bestelling een feestje!
  4. We bezorgen duurzaam met elektrische (bak)fietsen.

Achtergrond

Mijn naam is Arzu Visser, ik ben de oprichtster van Loqal Delivery. Mijn man en ik houden van lekker eten en drinken en delen deze passie regelmatig met familie en vrienden. We staan makkelijk 3 kwartier in een rij voor een goddelijk brood, we rijden makkelijk naar de andere kant van de stad voor de beste verse vis en we geven graag meer uit voor een goed stuk vlees.

Er zijn zoveel fijne winkels in Den Haag met de beste en lekkerste producten. Maar door drukke weekendactiviteiten kwamen we steeds minder toe aan boodschappen bij onze favoriete winkels. Doordeweeks al helemaal niet. We zagen een gat in de markt en dachten: “Hoe heerlijk zou het zijn als er een bezorgdienst zou zijn waar je al die lekkere producten van verschillende winkels heel gemakkelijk en smooth op één plek kan bestellen en het bezorgd kan worden op een moment dat het jou uitkomt?” Dit roepen we al vanaf 2017 en pas in 2022 heb ik besloten om dit concept verder uit te werken.

Na maanden van hard werken staat er een platform met de beste winkels uit Den Haag. De lijst is zeker niet compleet, dus er zullen gaandeweg meer lokale winkels aan het platform worden toegevoegd. Het bezorggebied omvat Den Haag, Rijswijk en Voorburg. Omdat we een startup zijn met een beperkte capaciteit, zullen we gefaseerd live gaan in verschillende wijken.

Ik hoop dat jullie net zo blij worden van Loqal Delivery als wij en dat we jullie extra tijd teruggeven door voor jullie héérlijke boodschappen te bezorgen. Geniet van het mooie leven!

Liefs,

Arzu Visser